WILLIAM SHEPHERD (HET VERVOLG)

William Shepherd, alias Bill Shepperd, Billy Shears ging verder als Paul Mc Cartney. Vergelijkende foto’s die onderzocht zijn door deskundigen vertonen- ondanks William’s plastische chirurgie- afwijkingen met de originele Paul. Dit zijn gezichtskenmerken die niet leeftijd gebonden zijn, Paul is slechts 24 jaar oud geworden. Een professor op stemgebied aan een universiteit deed een voiceprint en hoorde- ondanks de goed geïmiteerde stem-  wel degelijk verschil. Ook is William langer en 5 jaar ouder dan Paul

Het album Sgt Pepper dat in 1967, een jaar na de dood van Paul uitkwam is vooral het product van William die er als zeer getalenteerd musicus zijn stempel op heeft gezet. Het album blinkt uit door de hoes en orkestrale hoogstandjes. Het verschil tussen de nieuwe en oude Paul werd gemaskeerd door het totaal andere uiterlijk van álle Beatles zoals te zien is op de hoes. Dit om de verschillen die kritische fans zouden zien te verhullen.

Als het waar is wie wisten er dan van.

Paul’s overleden vrouw de fotografe Linda Mc Cartney en Heather Mills wisten ervan evenals enkele grote bands en aanverwante artiesten. Anderen werden betaald om te zwijgen, sommigen verdwenen waaronder iemand in de omgeving die de zaak openbaar dreigde te maken. De muziekbusiness schijnt als het om het grote geld gaat corrupt en duister te zijn, aldus het onderzoek.

THE MEMOIRES OF BILLY SHEARS” (auteur Thomas U.Harriet) is een boek dat veel onthuld. Het is als fictie geschreven en bevat zeer veel details. Het kan dus bijna niet anders dan dat U. Harriet de gostwriter van William is. Het boek bevat veel codes (dik gedrukte letters in pagina’s) die samen  zinnen vormen. Eén van de code’s onthuld: ”I go by several names, i play the long running show. Every rol has it’s own name, the part of Paul is the same.” Aan het boek is veel aandacht besteed, zo is er een beknopte uitgave en het dikke boek dat uit 666 bladzijde bestaat.

Het is vooralsnog een mysterie, de vermeende vervanging van Paul, de vele aanwijzingen en het boek dat niet alleen een duistere maar ook een occulte kant heeft.  Wat is waar en wat niet, zelfs de serieuze onderzoekers begrijpen veel zaken niet. Waar ze wel van overtuigd zijn is dat Paul vervangen is door William.

Het vermoeden bestaat dat de nu 81 jarige musicus een aantal zaken wil ophelderen. Al de credits van zijn werk in de 52 jaar dat hij Paul Mc Cartney speelt gaan naar de omgekomen Paul en niet naar William zelf. Misschien heeft hij genoeg van de rol die hij al jarenlang speelt en wil dat bekend maken.

Advertenties

11 Reacties op “WILLIAM SHEPHERD (HET VERVOLG)

  1. Dat is zo, maar ik vond het interessant genoeg om me erin te verdiepen. Onzinverhaal is gauw gezegd, net als dat het allemaal waar is. Ik hou het in het midden. Mocht het waar zijn (of niet) dan heb ik er in ieder geval over geschreven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s