VERHUIZEN

De voorbereidingen zijn in volle gang. Ik vertrek uit Amsterdam en ga wonen in Castricum.

Overlast van de buren werd me teveel, vooral s’nachts. De flat is super gehorig wat op zich niet zo erg is als je rustige buren hebt, maar als die s’nachts pas beginnen te leven en met deuren slaan is je woongenot weg. De komende tijd heb ik veel te doen dus weinig tijd voor bloggen. Mocht ik een creatieve oprisping krijgen dan zet ik dit uiteraard hier neer. Onderstaande foto is genomen bij mij in de (oude) buurt. Hoe je een lelijke muur vrolijk kunt maken.

Advertenties

25 Reacties op “VERHUIZEN

 1. Vreselijk, die gehorige huizen. Hier is het ook gehorig, maar gelukkig houden de buren zich redelijk gedeisd. Ik hoop voor je dat het in Castricum beter is. In ieder geval is het lekker dicht bij zee.
  Succes met de verhuizing. Een hele klus. En veel plezier en rust in je nieuwe huis!

  • Dat hoop ik ook, ik kan best tegen geluiden maar s’avonds en s’nachts hoort het stil te zijn. De flat waar ik kom te wonen maakt een solide indruk waar ik tot nu toe geen storende geluiden heb gehoord. Zeker een hele klus maar ik doe het rustig aan. Ben er tot nu toe alleen nog overdag geweest om te klussen.

  • De laatste tijd werd het erger. Iemand met een drankprobleem beneden en onduidelijke buren boven. Die beginnen om half twaalf s’avonds te eten en zetten pannen en borden met een klap op de grond. Eergisteren naar boven geweest,en nu iets rustiger. Duinen en strand dichtbij, wel zo prettig.

 2. Afschuwelijk is burenoverlast. Heb t in diverse flats altijd gehad. En op t platteland waren t de honden aan beide kanten en van de dorpskern er tegenover. Grote delen van de dag geblaf. Nu woon ik in n goed geïsoleerde woning. En zolang er geen gezin naast me komt wonen.is t heerlijk stil. En voel ik me ook vrijer. Dat wens ik jou ook toe. Stille nacht! Maar heb je dan al zo snel n nieuwe woning gekregen? Dat gaat toch doorgaans niet zo snel.

 3. Fleurige foto! Ik hoop dat jij je na de verhuizing en goede nachtrust net zo fleurig voelt. Sterkte met de verhuizing. Lijkt me verschrikkelijk om luidruchtige buren te hebben maar daar ben je straks fijn van af.

 4. Dat wordt lekker slapen straks, hoop ik voor je. Castricum zal in z’n geheel iets rustiger zijn dan Amsterdam en heeft als extraatje de duinen en het strand dichtbij. Veel succes met de verhuizing.

 5. Succes met je verhuizing en sterkte met alles, want verhuizen is één, maar alles weer op zijn plek krijgen is een dikke twee! Ik ben een jaar geleden verhuisd en zoek me af en toe nog steeds kleurendoof naar sommige spullen, die dan niet liggen waar ik ze verwacht. Bovendien staan er nog steeds volle dozen in de berging (zou je zeggen; dan heb je de inhoud blijkbaar niet nodig, maar ja, als je niet weet wat erin zit, kun je zomaar iets heel dierbaars weggooien). Enfin; veel geluk in Castricum. Fijne plaats om te wonen, lijkt me.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s