GA ZELLE(F)…

Gazelle

riep de Gazelle, dus moest ik verder lopen

064

ben toen naar een dealer gegaan om dit autootje te kopen.

Advertenties

24 Reacties op “GA ZELLE(F)…

 1. Ik zag je blog vermeld bij OBA. Ik werd getriggerd door GA ZELLE(F), waarin ik het woord ZELLE herken in combinatie met fietsen.
  Er was een dominee Zelle, die vanuit Friesland naar Drenthe kwam fietsen om daar te preken. Hij had ook een dusdanig stemvolume, dat hij de tweede stem zong tegenover de hele gemeente, zonder geluidsinstallatie!
  Hij was op de een af andere manier familie van Mata Hari.

 2. Met van die tassen achterop, ejw, komop, denk je nu werkelijk dat dit je mannelijkheid een beetje tegemoet komt. Ik zie de bossen prei er al uit steken. Het modelletje kan eigenlijk ook al helemaal niet meer en die rode alarmspray daar boven je trapper, wat doet die daar. Zo vreselijk eng kunnen de vrouwtjes toch niet zijn? Maar het meeste verbaasd mij nog dat geval onder je stang, waar dient dat in hemelsnaam voor, kan je daar ondertussen je wasje laten drogen, is het een reis receptenstandaard of kan je daar de wasknijpers hangen die je onderweg aan je broekspijpen knipt. Come on ejw, zo’n fiets kan echt niet, het enige dat ontbreekt zijn van die handenwarmers voor aan het stuur. O? Je hebt ze er net afgehaald. Ik ben al weg, ik wil het gewoon niet weten.

  • De fiets heb ik gekocht in een tijd toen mijn zachte kant prevaleerde boven mijn harde. Ik speelde toen ook viool. Althans, dat dacht ik, iemand die er verstand van heeft vertelde toen dat het een cello is. De fiets is inderdaad mulifunctioneel. Zelfs de buurvrouwtjes kwamen de was op mijn gevalletje drogen. Had ik net groente in dat leuke fietstasje gehaald, moest ik even later opnieuw naar de groenteman voor de buurvrouwen.Toen had ik er genoeg van en kocht een bus pepperspray die ik op de fiets monteerde. Daar hadden ze niet van terug dus van die dames heb ik geen last meer gehad. Ik vermoed dat de Gazelle door al dat gedoe er de brui aan gaf. Maar nu heb ik dus een stoere auto, ik hoop dat die je goedkeuring kan wegdragen. Als je zin hebt kunnen we eens een stukje gaan rijden.

   • EJW,
    pepperspray voor op de zacht prevelerende viooltjes groenten?

    Jammer dat je niet zelf een foto van jezelf kunt maken als je in je stoere auto rijdt, anders had ik die graag gezien.

 3. Jammer dat de Gazelle er geen zin meer in had, maar ik vind het wel een stoere auto, lijkt me wel leuk om daar een ritje in te maken..

  Voor morgen wens ik je een fijn begin van de nieuwe week Edwin..
  Liefs Marianne

  • Zeker, het is een prima fiets maar dat hij me in de steek gelaten heeft vergeef ik hem nooit. Dus toen deze prachtige auto gekocht. Misschien kunnen we samen met Gaccia eens een ritje maken.

 4. Goedenavond Edwin,

  Tja er zitten wel overeenkomsten in……trappen om te fietsen, aan slingeren om te kunnen rijden, beide dezelfde beweging!

  Op het moment wat minder op punt , maar we hebben het een beetje druk ook met onze kleinzoon inmiddels ligt hij in het AMC en als alles goed gaat is hij over 14 dagen thuis.

  Ik wens je een fijne avond toe

  En morgen een mooie Vrijdag!

  Groeten Otto de Vries

 5. Edwin, ik zal het maar eerlijk zeggen ik heb een zwak voor legervoertuigen en heb ook regelmatig in een open jeep gereden want we woonden in( Nieuw Milligen) reed geen bus of taxi of trein.
  Naar school in Apeldoorn met een drietonner ,we vlogen alle kanten op maar als je jong bent kun je veel hebben.
  Koud was het wel in de winter………

  Je kunt het smakelijk vertellen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s